Sve prikazane cene su maloprodajne, sa uračunatim PDV-om. Prikazane artikle na ovom sajtu možete kupiti u našim maloprodajnim objektima u Beogradu, u tržnom centru u Balkanskoj 35 na prvom spratu i u Svilajncu, Karađorđeva 4. Plaćanje se može vršiti gotovinom, čekovima građana, karticama kao i preko računa po predračunu.

Za slanje kurirskim službama ili poštom, troškovi slanja robe i plaćanja idu na teret kupca, tako da prilikom narudžbe poštom na vrednost robe pri otkupnini je potrebno dodati vrednost slanja kurirskim službama ili pošte. Uobičajeno šaljemo POSTEXPRESSOM otkupninom ili preporučenom pošiljkom. Za slanje preporučenom pošiljkom potrebno je prethodno uplatiti vrednost naručene robe uvećan za iznos slanja preporučene pošiljke na naš žiro račun. Pošiljke čija otkupna vrednost ne prelazi 500 dinara ne šaljemo.

Prikazano stanje „na zalihama“ u komadima ili metrima predstavlja zbirni lager obe prodavnice i magacina tako da prilikom narudžbi ili kupovine u prodavnicama može doći do neslaganja prikazanog stanja, bez obzira na svakodnevno ažuriranje količine na stanju, pa je poželjno da prilikom polaska u prodavnicu, prethodno proverite tačno stanje u određenoj prodavnici i eventualno rezervišete željeni artikl.

Naša firma nije u sistemu PDV-a, pa saglasno članu 33 Zakona o porezu na dodatu vrednost, ne postoji mogućnost povraćaja PDV-a.

Prodavnica

Shop By Departments

Korpa

No products in the cart.

Filter Products