O NAMA

Silken elektronik je samostalno zanatsko trgovačka radnja osnovana 1994. godine sa osnovnom delatnošću: proizvodnja i trgovina elektronskim uređajima i elektronskim komponentama na malo u prodavnici i preko pošte. Sedište firme je u Svilajncu u Karađorđevoj 4. (telefon: 035 325 888 mobilni: 066 325 888).

Prodavnica i magacin u Svilajncu se nalazi 100m preko puta Opštine. Radno vreme od 9-17h, subotom od 8-15h. Pored elektronskih komponenti namenjenim servisima i amaterskim gradnjama, u ponudi imamo najširi asortiman kablova i konektora, namenjenim profesionalcima i amaterima za povezivanje računara, audio video uređaja, TV-a, DVD-a…

Naša skromna ponuda alata i instrumenata zadovoljava amaterske potrebe, dok univerzalni i tipski daljinski upravljači iz naše ponude odgovaraju gotovo svim aktuelnim modelima televizora.

U ponudi, pored klasičnih komponenti, imamo artikle koji se po vrsti, ceni ili kvalitetu razlikuju od standardne ponude na našem tržištu.

Bavimo se prodajom isključivo artikala sa našeg lagera, koji redovno održavamo uvozom iz Nemačke, Holandije i Kine, mada je jedan značajan broj artikla na stanju dok traju zalihe (uglavnom nabavljen otkupom kompletnih lagera ugašenih proizvodnji). Ne bavimo se nabavkom robe po narudžbi. Količinsko stanje pojedinih artikala vodimo redovnim ažuriranjem sajta www.silken.co.rs, ali je, zbog zbirnog prikaza količine robe u obe prodavnice, uvek poželjno telefonski proveriti i eventualno rezervisati pojedine artikle. Sve cene su prikazane sa PDV-om, bez mogućnosti odbijanja PDV-a, jer naša firma nije u PDV sistemu.

Prodavnica u Beogradu je u tržnom centru u Balkanskoj na broju 35 (preko puta raskrsnice sa Lominom), prvi lokal sa desne strane na prvom spratu (ne na međuspratu). Radno vreme je od 9-17h, petkom 9-14h, subotom i nedeljom prodavnica u Beogradu ne radi. Kontakt telefoni su 011/3065543, 065/3065543 i 065/6325888.

Main Menu